Imprezy integracyjne, bankiety

Zapraszamy do skorzystania z oferty bankietowej oraz róznych form imprez integracyjnych.

Na potrzebe organizacji imprezy integracyjnej posiadamy sale góralską,która tworzy niepowtarzalny klimat.

Wspólpracujemy również  z miejscowymi kapelami góralskimi i Dj,którzy chętnie umilą wasz wieczór.

 

Oferta

Bankiety,imprezy  okolicznościowe

Uroczysta kolacja rozpoczynająca, dwudaniowa z deserem – 50 zł-wybieramy jedną zupe dla wszystkich i jedno drugie danie dla wszystkich .Można wybrać z pośród tradycyjnych okazjonalnych potraw jak:

Zupy do wyboru:

-rosół drobiowo-wołowy z makaronem

-żurek z kiełbasą i jajkiem

-kwaśnica z żeberkiem

-zupa grzybowa z makaronem łazankowym

-krem selerowy z grzankami

-kapuśniaczek z ziemniakami

-barszcz czerwony zabielany z ziemniakami

-barszcz czerwony z uszkami

-zupa jarzynowa z kluseczkami

-zupa pomidorowa z ryżem

-zupa ogórkowa z ziemniakami

-zupa wiejska z kapusta i z ziemniakami

Danie główne:

-stek po góralsku z oscypkiem i cebulką

- tradycyjny kotlet schabowy

-filet z kurczaka panierowany lub w płatkach kukurydzianych

-filet z kurczaka zapiekany z serem, oliwkami i pomidorami

-filet po parysku

-kieszonki wieprzowe z serem i szynką

-pieczeń wieprzowa w sosie z kluskami śląskimi

-bitki z mięsa wieprzowego w sosie własnym z warzywami

-devolai z serem i masełkiem

-karczek z cebulką

- zrazy  wieprzowe zawijane z boczkiem i ogórkiem

- schab zapiekany z ananasem i serem

- rolada wieprzowa zawijana z warzywami

- sznycel  z mięsa mielonego z cebulką

- pulpeciki w sosie pomidorowym lub grzybowym

-placek po zbójnicku

-polędwica wieprzowa w sosie borowikowym

Dodatki do dania głównego:

-zestaw surówek lub kapusta zasmażana

-do wyboru: purre ziemniaczane, ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki ,ryż

-kompot

Deser:

-ciasto do wyboru  np.. Sernik ,szarlotka lub z owoców sezonowych

Można wybrać  zwykłą obiadokolacją, wtedy my decydujemy jakie będzie danie. (będzie to danie dnia) wtedy cena wyniesie 35 zł

Dopłata do dania wegetariańskiego 20 zł od osoby,dopłata za dodatkową porcje mięsa- 20 zł od osoby

Zimna płyta podstawowa :

Impreza od 1- 10 osob – 70 zł od osoby

Impreza  10-20 osob – 60 zł od osoby

Impreza  20-50 osob –50 zł od osoby

-wędliny

-smalec domowej roboty

-galaretka drobiowa z jajkiem i groszkiem

-ogórki konserwowe

-pieczarki konserwowe

-papryka konserwowa

-pieczywo

-kawa, herbata(bemar)

-woda niegazowana z cytryną

Zimna płyta jest warunkiem udostępnienia Sali (szklanki, talerze, sztućce, kieliszki itp.) Można ją uzupełnić o wybrane dodatki:

-moskole z masłem czosnkowym- 7 zł od osoby 

-pakiet serów(oscypki,korbacze)-9  zł od osoby

-nuggetsy z sosem czosnkowym- 7 zł od osoby

-owoce – 7 zł od osoby

-ciasto - 7 zł od osoby

-sałatka tradycyjna jarzynowa –7 zł odo osoby

-sałatka grecka z  serem feta - 7 zł od osoby

-sałatka z kurczaka – 7 zł  od osoby

-sałatka z ananasem ,szynką, kukurydzą - 7 zł od osoby

-sałatka śledziowa - 7 zł od osoby

-pieczone pasztety – 7 zł od osoby

-mięso pieczone na zimno np. .rolada ze schabu - 7 zł od osoby

-schab w galarecie – 7 zł od osoby

-jajka faszerowane- 7 zł od osoby

-pieczarki faszerowane – 7 zł od osoby

-roladki nadziewane z ciasta francuskiego lub z tortilli-76 zł od osoby

-pizzerinki – 7 zł od osoby

- koreczki(np.szynka,ser,oliwki,pomidorki)- 7 zł od osoby

- mini kanapeczki z łososiem -7zł od osoby

- mini galalertki- 7 zł odo osoby

-mini ptasie mleczko - 7zł od osoby

- -napoje bez limitu(soki owocowe w dzbankach,cola,sprite,fanta,woda gazowana) 25 zł od osoby

Można zaproponować własny dodatek, wycenimy go i przygotujemy.

Dodatkowo ciepłe dania barowe:

-strogonow – 25 zł

-barszc czerwony z tradycyjnym mięsnym krokietem- 25 zł

-kwasnica z żeberkiem 25 zł

-żurek -25 zł

-barszcz czerwony plus krokiet z kapustą i grzybami – 25 zł

 - bigos - 25 zł

Dodatkowe ciepłe danie typu szaszłyk z frytkami, filet z grilla ,placek po zbójnicku itp. - 35 zł od osby

Jak wyżej można zaproponować własne danie.

 

Można zamówić udźca wieprzowego, w zestawie ziemniakami i kapustą zasmażaną wychodzi 45 zł/os, można nim zastąpić pierwsze danie. Można również zamówić udźca na stół szwedzki wtedy w zależności od wagi koszt to około 600zł za całego.

 

Ogólnie forma jest taka że podstawowa zimna płyta znajduje się na stołach, a wszystkie dodatki na stole szwedzkim, aby nie zajmować miejsca na stolikach. Oczywiście do waszej decyzji.

***obsuga kelnerska od godziny 24.00 - 3.00 w nocy 300 zł

* kostkarka do lodu -50 zł

 

IMPREZA GRILLOWA

I – pakiet grillowy  40 zł od osoby:

- kaszanka

-kiełbasa

-pieczywo

-herbata

-ketchup

-musztarda

-tacki plastikowe lub tekturowe

 II-pakiet grillowy -  60 zł od osoby:

-oscypek z grilla

- smalec domowej roboty

-karczek

-kiełbasa

-kaszanka

-zestaw surówek

-pieczywo

-herbata

-ketchup

-musztarda

-sos czosnkowy

 

 *KOSZT WYNAJĘCIA SAMEJ SALI GÓRALSKIEJ BEZ WYŻYWIENIA(DLA GOŚCI U NAS NOCUJĄCYCH) TO KOSZT 400 ZŁ JEDNORAZOWO.